Blog  |  Opportuun  |  Contact    
      Facebook  Instagram  Twitter  Linkedin    
    Opportuun HOME    ENERGIE    INTERNET BELLEN TV    TELEFONIE    ZAKELIJKE ENERGIE    
           
     
 
   

Alles in 1 vergelijken

Opportuun maakt inzichtelijk welk pakket het best past bij jouw situatie. Je besparing wordt meteen zichtbaar! Start direct en bespaar gemiddeld 242 euro!

Energie

     
   
   
   
Tientallen procenten besparen op je maandelijkse kosten voor internet, telefonie en televisie? Door slim te vergelijken, vind je eenvoudig het beste alles in 1 pakket! Slimme consumenten en zakelijke klanten besparen op jaarbasis gemiddeld 242 euro door over te stappen naar een andere provider. En dat is slechts enkele minuten werk: via de vergelijker van Opportuun zie je met een paar muisklikken welke besparing je kunt realiseren.

Bij het overstappen naar een andere alles in 1 provider, is het wel handig om eerst even bij je huidige aanbieder te checken hoe lang je huidige contract nog doorloopt. Zit je nog binnen de verplichte contractperiode van 1 of 2 jaar, dan dien je namelijk een bedrag te betalen om onder die verbintenis uit te komen. Zo niet, dan kun je na het vergelijken meteen je huidige contract opzeggen en al na een maand beginnen met besparen!

De voordelen van slim alles in 1 vergelijken

 
Als je alles in 1 gaat vergelijken via Opportuun, kun je er met een gerust hart van uitgaan dat je ook daadwerkelijk de beste deal krijgt. Om dat te onderstrepen tonen wij geen reclame op onze site en kunnen providers bij ons geen hogere positie in de vergelijkingsresultaten kopen. We hebben wel met een aantal leveranciers contracten lopen, maar dat heeft geen enkele invloed op de resultaten. Deze afspraken stellen ons echter in staat om altijd de laatste en beste prijzen te kunnen bieden.

Ook krijgen wij vaak de vraag waar wij dan geld aan verdienen. Dat is heel simpel: per afgesloten contract, ontvangen wij van de betreffende leveranciers een kleine vergoeding. Dit geld gebruiken wij om onze services, software en website voortdurend te verbeteren. Het is goed om te benadrukken dat die vergoeding voor jouw geen enkele gevolgen heeft. Je betaalt gewoon wat je altijd zou betalen en geen euro meer.

Alles in 1 pakket met internet, tv en telefonie vergelijken

 
Wanneer je een nieuw alles in 1 contract met een nieuwe (of bestaande) leverancier afsluit via Opportuun, weet je je verzekerd van een scherpe deal. Zo werken wij samen met leveranciers, die door ons zorgvuldig op hun producten en diensten worden geselecteerd. Dat stelt ons in staat om, afgestemd op jouw wensen, de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Als je overstapt, word je bovendien stap voor stap bijgestaan.

Onze servicemedewerkers en adviseurs zorgen ervoor dat je na het vergelijken van de alles in 1 pakketten probleemloos kunt overstappen. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar en indien nodig zelfs in de avonduren of de weekenden. Ook na je overstap staan wij je graag bij. Als je aanvullende vragen hebt, of er is iets onduidelijk, dan kun je ons dat gewoon laten weten. Deze services zijn allemaal geheel kosteloos!
 
     
  VERGELIJK,
KIES EN BESPAAR!
 
     
  Via Opportuun sluit je een voordelig contract met een nieuwe of bestaande leverancier van energie, alles-in-1 of telefonie.  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
     
Lees onze blogs over:
     
     
  Energie  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
 
   
         
    Met Opportuun regelt u de beste contracten voor:    
    Alles in 1  Energie  Telefonie    
             
   

Internet, bellen, tv

Energie

Telefonie

   
   

Alles-in-1 vergelijken

Internet vergelijken

Internet, bellen, tv

Providers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

Energieprijzen

Gas water en licht berekenen

Goedkoopste energieleverancier

Kosten van gas, water en licht

Energie vergelijken

Telefoons vergelijken

Goedkoop bellen

GSM vergelijken

Sim only vergelijken

Telefoon abonnement vergelijken

   
         
                 
    Opportuun Locatie Opportuun B.V.
Industrieweg 69D
Telefoon 0416-796222 
   
    © Opportuun B.V  |  Privacy statement  |  Klantenservice   5145 PD Waalwijk Mail info[at]opportuun.com     
    Algemene voorwaarden