Blog  |  Opportuun  |  Contact    
      Facebook  Instagram  Twitter  Linkedin    
    Opportuun HOME    ENERGIE    INTERNET BELLEN TV    TELEFONIE    ZAKELIJKE ENERGIE    
           
     
 
   

Smartphone etiquette: do's en dont's

27 juni 2017  |  Ga naar nieuwsoverzicht

     
             
    We gebruiken onze mobiel langer, vaker en intensiever. Tegenwoordig kun je met een smartphone eten bestellen, kijken of het gaat regenen en je bankzaken regelen. Ook op het werk gebruik je hem steeds vaker. E-mail checken, een Whatsappje sturen of checken of er een flitser op je route staat.

Altijd bereikbaar


Dit betekent dat we altijd bereikbaar (willen) zijn. Maar hoever moet en kun je gaan als je telefoon 'roept'? Wij hebben drie tips voor je om zo goed mogelijk met je smartphonegebruik om te gaan.


Wees niemand tot last


Je wilt natuurlijk niemand storen. Zet dus je geluid uit als je bij een presentatie of vergadering aanwezig bent. Maar ook als je in een groep werkt, is het constante geluid van oproepen, mails en app'jes vrij irritant. Bij elke melding trilt je smartphone en dan merk je het alleen zelf, een stuk beter! Let bij het telefoneren zelf natuurlijk ook op je eigen volume.

Stoor ik?Het spreekt voor zich dat je tijdens een meeting niet zomaar je telefoon op kunt nemen. Je stoort hiermee je collega's en haalt de concentratie weg. Zit je achter je eigen werkplek, is het geen probleem. Je kunt dan tenslotte zelf direct weer aan de slag en houdt niemand van zijn werk. Neem bij vergaderingen alleen op als het heel dringend is en verexcuseer je altijd. Houdt het gesprek vervolgens kort, want grote kans dat ze in de vergaderruimte op je zitten te wachten.

Wees duidelijkJe hebt misschien wel een nummer wat je zowel zakelijk als privé gebruikt. Handig, maar dit kan ook verwarring met zich meebrengen. Je wilt natuurlijk niet dat je collega's geïrriteerd raken als je moeder weer eens aan de lijn hangt voor een kletspraatje, of van de app'jes van je leuke date van gisterenavond. Wees duidelijk in je communicatie. Onder werktijd is er geen tijd voor uitgebreide privé conversaties. 

Past je mobiele abonnement nog bij je?


Denk je erover om een nieuwe telefoon aan te schaffen, inclusief nieuw abonnement? Of is je smartphone nog in orde en wil je een sim only abonnement? Overstappen van provider is nu makkelijker dan ooit. Bekijk onze vergelijker en zie hoeveel je kunt besparen.
 
     
  VERGELIJK,
KIES EN BESPAAR
!
 
     
  Via Opportuun sluit je een voordelig contract met een nieuwe of bestaande leverancier van energie, alles-in-1 of telefonie.  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
     
Lees onze blogs over:
     
     
  Energie  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
   
             
    Met Opportuun regelt u de beste contracten voor:    
    Alles in 1  Energie  Telefonie    
             
   

Internet, bellen, tv

Energie

Telefonie

   
   

Alles-in-1 vergelijken

Internet vergelijken

Internet, bellen, tv

Providers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

Energieprijzen

Gas water en licht berekenen

Goedkoopste energieleverancier

Kosten van gas, water en licht

Energie vergelijken

Telefoons vergelijken

Goedkoop bellen

GSM vergelijken

Sim only vergelijken

Telefoon abonnement vergelijken

   
         
                 
    Opportuun Locatie Opportuun B.V.
Industrieweg 69D
Telefoon 0416-796222 
   
    © Opportuun B.V  |  Privacy statement  |  Klantenservice   5145 PD Waalwijk Mail info[at]opportuun.com      
    Algemene voorwaarden