Blog  |  Opportuun  |  Contact    
      Facebook  Instagram  Twitter  Linkedin    
    Opportuun HOME    ENERGIE    INTERNET BELLEN TV    TELEFONIE    ZAKELIJKE ENERGIE    
           
     
 
   

Energie vergelijken

Opportuun maakt inzichtelijk welke energieleverancier het best past bij je situatie. Start direct en bespaar gemiddeld 305 euro!

Energie

     
   
   
   
Betaal je maandelijks te veel voor je energie? Maak dan gebruik van Opportuun, de website waar je heel eenvoudig met een paar muisklikken leveranciers met elkaar kunt vergelijken. Voor je het weet, heb je een goede deal gevonden en gaan je kosten voor gas en/of stroom rigoureus omlaag. Wacht dus niet en profiteer mee, net als vele anderen voor je. Energie vergelijken is erg eenvoudig en levert je binnen de kortste keren een forse besparing op. Gemiddeld zo’n 305 euro per jaar. En als je gebruikmaakt van onze vergelijker, ben je altijd verzekerd van een volledig, duidelijk en onafhankelijk aanbod. De deals die je te zien krijgt sluiten aan bij jouw persoonlijke of zakelijke situatie en zijn voor jou het voordeligst. Posities in onze vergelijkingsresultaten zijn namelijk niet te koop.

Betrouwbaar energie vergelijken

 
Opportuun draagt kernwaarden als duidelijkheid, structuur, transparantie en opportunisme hoog in het vaandel. Wij werken weliswaar samen met energieleveranciers, maar doen dat met een goede reden. Dit stelt ons namelijk in staat om altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding te bieden. Daardoor houden wij de vergelijke up-to-date en weet je zeker dat je een voordelig contract kunt afsluiten bij een energieleverancier. Wel ontvangen wij per afgesloten contract een vergoeding van een leverancier. Hier zijn wij heel open over. Deze vergoeding heeft echter op geen enkele wijze invloed op uw kosten en staat los van het aanbod dat je te zien krijgt. Dat is namelijk objectief, transparant en betrouwbaar. De beste deal is ook echt de beste deal, afhankelijk van welke aanbieder in jouw situatie de beste prijs biedt. Ongeacht of wij wel of geen contract met een leverancier hebben afgesloten.

Goedkoop stroom vergelijken

 
Je kunt op meerdere manieren energie vergelijken. Zo heb je de mogelijkheid om een aanbieder te zoeken die zowel gas als stroom levert. Wil je echter alleen overstappen naar een andere leverancier voor gas, dan wel stroom, dan kun je dat aangeven in de vergelijker. Ook wanneer je alleen op stroom of gas zoekt, weet je je uiteraard verzekerd van hetzelfde eerlijke en volledige aanbod. Daaraan verandert niks. Heb je een passende aanbieder gevonden en wil je overstappen? Wij staan je bij. Onze servicemedewerkers ondersteunen je gedurende uw (over)stap. Ook als je advies of ondersteuning nodig hebt, staan wij voor je klaar. Dat kost je niks extra: deze service is volledig kosteloos. Je hoeft dus alleen je gegevens in te vullen en de rest wordt automatisch voor je in orde gemaakt. Energie vergelijken was nog nooit zo simpel.

Meer voordelen van energie vergelijken


Niet alleen zijn onze adviseurs werkzaam binnen een bepaalde regio - goed voor korte en heldere communicatielijnen - ook ben je verzekerd van een uitstekende service. Zo is onze klantenservice tijdens kantooruren altijd bereikbaar. Je adviseur kun je zelfs ook in de avonduren en weekenden bereiken.
 
     
  VERGELIJK,
KIES EN BESPAAR!
 
     
  Via Opportuun sluit je een voordelig contract met een nieuwe of bestaande leverancier van energie, alles-in-1 of telefonie.  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
     
Lees onze blogs over:
     
     
  Energie  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
 
   
         
    Met Opportuun regelt u de beste contracten voor:    
    Alles in 1  Energie  Telefonie    
             
   

Internet, bellen, tv

Energie

Telefonie

   
   

Alles-in-1 vergelijken

Internet vergelijken

Internet, bellen, tv

Providers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

Energieprijzen

Gas water en licht berekenen

Goedkoopste energieleverancier

Kosten van gas, water en licht

Energie vergelijken

Telefoons vergelijken

Goedkoop bellen

GSM vergelijken

Sim only vergelijken

Telefoon abonnement vergelijken

   
         
                 
    Opportuun Locatie Opportuun B.V.
Industrieweg 69D
Telefoon 0416-796222 
   
    © Opportuun B.V  |  Privacy statement  |  Klantenservice   5145 PD Waalwijk Mail info[at]opportuun.com     
    Algemene voorwaarden