Blog  |  Opportuun  |  Contact    
      Facebook  Instagram  Twitter  Linkedin    
    Opportuun HOME    ENERGIE    INTERNET BELLEN TV    TELEFONIE    ZAKELIJKE ENERGIE    
           
     
 
   

Telefoon abonnement vergelijken

Bekijk en vergelijk via onderstaande vergelijker welke telefoon het beste bij je past! 

HOE WERKT HET? KLIK HIER!

     
   
   
   

     
Prijzen voor data gaan omlaag, providers proberen elkaar naar de kroon te steken en over de grens, binnen de EU, hoef je inmiddels niet meer bij te betalen voor mobiel internet. Er woedt, kortom, een hevige oorlog in telefonieland. Uit onderzoek blijkt echter dat een groot deel van de mobiele bellers nog altijd (veel) te veel betaalt voor een mobiel abonnement. Dat kan en moet beter!

Zit je ook al jaren bij dezelfde aanbieder, dan is de kans groot dat ook jij fors kunt besparen op je mobiele rekening. Goedkoop bellen is inmiddels meer regel dan uitzondering, ongeacht of je kiest voor een nieuw abonnement met telefoon, of sim only. De online vergelijkingssite van Opportuun zet voor jou alle opties op een rij, zodat je eenvoudig een goedkoop abonnement vindt dat bij je belgedrag past.

Goedkoop bellen: sim only of met mobiel?

 
Bij het afsluiten van een nieuw abonnement om goedkoop te bellen heb je een aantal mogelijkheden. Ben je sowieso op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon, dan is het aan te bevelen om te kiezen voor een abonnement waarbij je de telefoon meegeleverd krijgt. Over de gehele contractperiode betaal je dan minder voor het toestel dan wanneer je deze los aanschaft in de winkel.

Heb je nog een goed werkende telefoon, dan is het verstandig om te kiezen voor sim only. Je krijgt dan alleen een nieuwe simkaart opgestuurd van je nieuwe telefoonaanbieder. Je vervangt de oude simkaart door de nieuwe en kunt meteen weer bellen zoals je gewend was. Er verandert verder dus niks, behalve dat je écht goedkoop gaat bellen. Het enige verschil, is de lagere maandelijkse afschrijving!

Simpel nieuw telefoonabonnement kiezen

 
Gemiddeld besparen consumenten die overstappen via Opportuun zo’n 176 euro op jaarbasis. Een flink bedrag, zeker als je bedenkt dat je zo’n besparing kunt realiseren met een paar simpele handelingen. Vergelijken via Opportuun is namelijk zeer eenvoudig: je past je persoonlijke belvoorkeuren aan, kiest eventueel de nieuwe telefoon die je op het oog hebt en de resultaten worden meteen zichtbaar.

Wanneer je een scherpe en goede deal gevonden hebt, kun je meteen doorklikken naar de website van de desbetreffende aanbieder. Daar vul je je gegevens in, en de overstap wordt voor je geregeld. Heb je daar extra hulp bij nodig, dan kun je ook altijd een beroep doen op een van onze servicemedewerkers of adviseurs. Zij zorgen ervoor dat je contract probleemloos wordt overgezet. Laat het goedkoop bellen maar beginnen!

Goedkoop bellen via Opportuun

 
Opportuun garandeert je een onafhankelijk overzicht van telefoonproviders. Zo tonen wij geen advertenties en zijn posities in de vergelijkingsresultaten niet te koop. De aanbieders in het overzicht dat je te zien krijgt zijn geselecteerd op wat voor jou het meest voordelig is. Stap je via ons over, dan ontvangen wij daarvoor wel een kleine vergoeding. Die is echter op geen enkele wijze van invloed op het bedrag dat je op maandelijkse basis gaat betalen.
 
     
  VERGELIJK,
KIES EN BESPAAR!
 
     
  Via Opportuun sluit je een voordelig contract met een nieuwe of bestaande leverancier van energie, alles-in-1 of telefonie.  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
     
Lees onze blogs over:
     
     
  Energie  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
 
   
         
    Met Opportuun regelt u de beste contracten voor:    
    Alles in 1  Energie  Telefonie    
             
   

Internet, bellen, tv

Energie

Telefonie

   
   

Alles-in-1 vergelijken

Internet vergelijken

Internet, bellen, tv

Providers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

Energieprijzen

Gas water en licht berekenen

Goedkoopste energieleverancier

Kosten van gas, water en licht

Energie vergelijken

Telefoons vergelijken

Goedkoop bellen

GSM vergelijken

Sim only vergelijken

Telefoon abonnement vergelijken

   
         
                 
    Opportuun Locatie Opportuun B.V.
Industrieweg 69D
Telefoon 0416-796222 
   
    © Opportuun B.V  |  Privacy statement  |  Klantenservice   5145 PD Waalwijk Mail info[at]opportuun.com     
    Algemene voorwaarden