Blog  |  Opportuun  |  Contact    
      Facebook  Instagram  Twitter  Linkedin    
    Opportuun HOME    ENERGIE    INTERNET BELLEN TV    TELEFONIE    ZAKELIJKE ENERGIE    
           
     
 
   

Providers vergelijken

Opportuun maakt inzichtelijk welk pakket het best past bij jouw situatie. Je besparing wordt meteen zichtbaar! Start direct en bespaar gemiddeld 242 euro!

Energie

     
   
   
   
Wist je dat je dat op jaarbasis honderden euro’s kunt besparen door slim over te stappen naar een andere provider? De kans is namelijk groot dat je op dit moment te veel betaalt voor je internet-, tv- en bellen abonnement. Overstappen is gelukkig zeer eenvoudig, helemaal via de handige online vergelijker van Opportuun. Met een paar simpele muisklikken zie je meteen hoeveel je kunt besparen.

Het vergelijken van providers loont de moeite. Gemiddeld besparen klanten die overstappen via Opportuun 242 euro op jaarbasis bij een alles in 1 abonnement. Uiteraard heb je tijdens het vergelijken de mogelijkheid om zelf te selecteren wat je wel en niet nodig heeft. Kijk je weinig of geen televisie, of heb je genoeg aan een mobiel telefoonnummer? Dan kun je ook kiezen voor internet only. In onze vergelijker kun je eenvoudig alle opties aan- en uitvinken.

Waarom providers vergelijken via Opportuun?

 
Vergelijken via Opportuun verschaft je een aantal prettige zekerheden. Om te beginnen zijn onze vergelijkingsresultaten onafhankelijk. Zo tonen wij geen reclame en is het voor providers niet mogelijk om een hogere positie in de resultaten te kopen. Het aanbod dat je te zien krijgt, is dus echt de beste en voordeligste keus in jouw situatie. Daarnaast is ons aanbod volledig, zodat je zeker weet dat je geen deals van een van de grote Nederlandse providers mist.

Wel werken wij samen met een aantal leveranciers, hetgeen ons in staat stelt om scherpe deals te bieden en altijd de laatste informatie te tonen. Ook dit heeft echter geen enkele invloed op de resultaten. Wanneer je via ons een nieuw abonnement afsluit bij een provider, ontvangen we daarvoor een kleine vergoeding. Je merkt daar niks van op je maandelijkse rekening, maar het stelt ons wel in staat om onze site en vergelijkingssoftware up-to-date te houden.

Goedkoop internet en simpel overstappen

 
Ben je klaar met vergelijken en heb je een goede deal gevonden bij een van de providers, dan is het een kwestie van de overstap afronden. Dat is heel eenvoudig en vergt niet meer dan een paar simpele handelingen. Wij zien er vervolgens op toe dat het contract bij jouw huidige aanbieder wordt opgezegd en dat je binnen afzienbare tijd bent overgestapt. Indien nodig, bieden wij volledige, stap voor stap ondersteuning bij je overstap. De servicemedewerkers van Opportuun zijn tijdens kantooruren bereikbaar en je persoonlijke adviseur staat zelfs in de avond en/of de weekenden tot je beschikking. Dat zijn de zekerheden die je krijgt bij het vergelijken van providers via onze website. Het spreekt wat ons betreft voor zich, maar de persoonlijke hulp die wij bieden om je overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen, is geheel kosteloos.
 
     
  VERGELIJK,
KIES EN BESPAAR!
 
     
  Via Opportuun sluit je een voordelig contract met een nieuwe of bestaande leverancier van energie, alles-in-1 of telefonie.  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
     
Lees onze blogs over:
     
     
  Energie  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
 
   
         
    Met Opportuun regelt u de beste contracten voor:    
    Alles in 1  Energie  Telefonie    
             
   

Internet, bellen, tv

Energie

Telefonie

   
   

Alles-in-1 vergelijken

Internet vergelijken

Internet, bellen, tv

Providers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

Energieprijzen

Gas water en licht berekenen

Goedkoopste energieleverancier

Kosten van gas, water en licht

Energie vergelijken

Telefoons vergelijken

Goedkoop bellen

GSM vergelijken

Sim only vergelijken

Telefoon abonnement vergelijken

   
         
                 
    Opportuun Locatie Opportuun B.V.
Industrieweg 69D
Telefoon 0416-796222 
   
    © Opportuun B.V  |  Privacy statement  |  Klantenservice   5145 PD Waalwijk Mail info[at]opportuun.com     
    Algemene voorwaarden