Blog  |  Opportuun  |  Contact    
      Facebook  Instagram  Twitter  Linkedin    
    Opportuun HOME    ENERGIE    INTERNET BELLEN TV    TELEFONIE    ZAKELIJKE ENERGIE    
           
     
 
   

Sim only vergelijken

Bekijk en vergelijk via onderstaande vergelijker welke simkaart het beste bij jouw en je toestel past! 

HOE WERKT HET? KLIK HIER!

     
   
   
   

Beschik je over een goed werkend telefoontoestel, maar ben je wel toe aan een goedkoper of uitgebreider abonnement? Dat is erg eenvoudig. Je kunt simpelweg zoeken op een nieuwe sim only deal, waarna je enkel je simkaart hoeft te vervangen. Door te vergelijken via de handige en eenvoudige vergelijker van Opportuun, vind je gegarandeerd de beste deal!

Het enige dat je hoeft te doen, is een aantal gegevens in te vullen. Hoeveel minuten verbruik je gemiddeld per maand, hoeveel MB, hoeveel SMS’jes verstuur je en wat zijn de maximale kosten die je bereid bent te betalen? Aan de hand daarvan krijg je meteen een overzicht met de beste sim only deals voor je specifieke eisen.

Betrouwbaar sim only abonnement vergelijken

 
Als je op zoek gaat naar een nieuwe deal, wil je natuurlijk zeker weten dat je ook daadwerkelijk de laagste prijs betaalt. Als consument ben je gebaat bij een volledig aanbod, dat duidelijk en objectief is. Opportuun garandeert dat onder meer door geen reclame te tonen op de website. Ook is bij ons niet mogelijk voor telefoonproviders om een betere ranking te kopen.

Voor jou betekent dit dat je altijd verzekerd bent van een eerlijke en voordelige deal. Wel werken wij samen met leveranciers, zodat we altijd up-to-date zijn en de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Dat geldt trouwens ook als je niet alleen sim only wilt vergelijken, maar daarnaast op zoek bent naar een nieuwe telefoon. Ook deze alles in 1 deals zijn te vinden via onze vergelijker.

Sim only vergelijken met 4G

 
Anno 2017 ontkomt niemand er meer aan: mobiel internet, en het liefst zo snel mogelijk. Uiteraard bieden wij bij de sim only deals ook de mogelijkheid om apart aan te geven of je gebruik wilt maken van 4G bij je nieuwe abonnement. Dat is razendsnel mobiel internet: onontbeerlijk als je genoodzaakt bent om veel mobiel te werken, of overal en altijd je mail wilt checken.

Ook op vakantie biedt een sim only pakket met 4G veel voordelen. Sinds kort mag je namelijk uw mobiele data ook buiten Nederland, binnen de EU, gebruiken zonder extra kosten. Het zogenaamde ‘roamen’ is gratis, waardoor je dus ook op de camping, het strand of de tent optimaal kunt profiteren van snel mobiel internet. Sim only vergelijken met 4G is dus aan te bevelen!

Simpel overstappen mobiel abonnement

 
Vergelijken via Opportuun verzekert je van een voordelige sim only abonnement tegen een scherpe prijs. Zie je er echter tegenop om over te stappen van je oude naar een nieuwe provider? Geen probleem, wij helpen je graag. Overstappen is zo gedaan en wij zien er persoonlijk op toe dat jouw huidige contract wordt opgezegd. Onze adviseurs helpen je stap voor stap en zijn altijd bereikbaar voor aanvullende help. Uiteraard geheel kosteloos.
 
     
  VERGELIJK,
KIES EN BESPAAR!
 
     
  Via Opportuun sluit je een voordelig contract met een nieuwe of bestaande leverancier van energie, alles-in-1 of telefonie.  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
     
Lees onze blogs over:
     
     
  Energie  
     
  Energie  
     
  Energie  
     
 
   
         
    Met Opportuun regelt u de beste contracten voor:    
    Alles in 1  Energie  Telefonie    
             
   

Internet, bellen, tv

Energie

Telefonie

   
   

Alles-in-1 vergelijken

Internet vergelijken

Internet, bellen, tv

Providers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

Energieprijzen

Gas water en licht berekenen

Goedkoopste energieleverancier

Kosten van gas, water en licht

Energie vergelijken

Telefoons vergelijken

Goedkoop bellen

GSM vergelijken

Sim only vergelijken

Telefoon abonnement vergelijken

   
         
                 
    Opportuun Locatie Opportuun B.V.
Industrieweg 69D
Telefoon 0416-796222 
   
    © Opportuun B.V  |  Privacy statement  |  Klantenservice   5145 PD Waalwijk Mail info[at]opportuun.com     
    Algemene voorwaarden