Blog  |  Opportuun  |  Contact    
      Facebook  Instagram  Twitter  Linkedin    
    Opportuun HOME    ENERGIE    INTERNET BELLEN TV    TELEFONIE    ZAKELIJKE ENERGIE    
           
     
 
   

Telefoon abonnement vergelijken

Bekijk en vergelijk via onderstaande vergelijker welke telefoon het beste bij je past! 

HOE WERKT HET? KLIK HIER!

     
   
   
   
Kies uit de volgende opties:

     
Over ons Over ons
Telefoons vergelijken Sim only vergelijken
   
Betaal je nog steeds te veel voor je telefoongebruik? Dan bent je niet de enige. Maar gelukkig is het nog niet te laat en kunt u binnen een paar muisklikken verzekerd zijn van een nieuwe, scherpe deal. Een telefoon abonnement vergelijken via Opportuun levert gemiddeld een besparing van 176 euro op jaarbasis op, dus het loont om een klein beetje moeite doen!

Als je kiest om een nieuw telefoon abonnement af te sluiten via Opportuun, ben je verzekerd van een eerlijk, actueel en volledig aanbod. Wij staan voor objectiviteit en onderstrepen dat door tijdens het vergelijken geen reclame te tonen. Onafhankelijkheid dragen wij hoog in het vaandel, wat ook terugkomt in het feit dat leveranciers bij ons niet de mogelijkheid hebben om een betere positie te ‘kopen’ in de resultaten.

Goedkoop mobiel abonnement

 
Kortom: het vergelijken en vinden van een abonnement via Opportuun verzekerd je ervan dat de deals zijn gesorteerd op wat voor jou het voordeligst is. Om dat te garanderen werken wij samen met grote leveranciers als Vodafone, KPN en T-Mobile, die zorgvuldig op hun producten en diensten worden geselecteerd. Die samenwerking stelt ons in staat om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Dus ben je op zoek naar de nieuwste iPhone of Samsung in combinatie met een voordelig abonnement, dan weet je in een mum van tijd wat je kwijt bent. Geef in de vergelijker simpelweg je voorkeuren aan en de resultaten worden meteen aangepast. Dankzij onze filters weet je zeker dat je een deal vindt die bij je past.

Telefoon abonnement vergelijken sim only

 
Heb je nog een goed werkende toestel? Geen probleem. Naast het afsluiten van een abonnement inclusief toestel, kun je bij Opportuun ook sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Omdat je niets extra betaalt voor een nieuwe (of refurbished) telefoon, ben je hoe dan ook goedkoop uit. In sommige gevallen betaal je zelfs minder dan een tientje per maand.

Heb je nu ook al een sim only abonnement voor je telefoon, maar wil je op korte termijn overstappen? Wij ondersteunen je tijdens dat proces. De overstap is binnen de kortste keren geregeld en je hoeft daar niks voor te doen. Als alles is afgerond ontvang je een nieuwe simkaart thuis, die je in je huidige telefoon kunt plaatsen. Dat is alles: je kunt daarna weer net zo bellen als je gewend was.

Wij helpen je met vergelijken

 
Kun je die ene superdeal nog niet vinden, of heb je andere vragen? Dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Die is bereikbaar tijdens kantooruren. Onze adviseurs zijn zelfs in de avonduren en in weekenden beschikbaar om je bij te staan. Het vergelijken en afsluiten van een nieuw telefoon abonnement was nog nooit zo eenvoudig!
 
     
  VERGELIJK,
KIES EN BESPAAR!
 
     
  Via Opportuun sluit je een voordelig contract met een nieuwe of bestaande leverancier van energie, alles-in-1 of telefonie.  
     
  Energie  
  Energie  
  Energie  
   
     
Lees onze blogs over:
     
     
  Energie  
  Energie  
  Energie  
     
 
   
         
    Met Opportuun regelt u de beste contracten voor:    
    Alles in 1  Energie  Telefonie    
             
   

Internet, bellen, tv

Energie

Telefonie

   
   

Alles-in-1 vergelijken

Internet vergelijken

Internet, bellen, tv

Providers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

Energieprijzen

Gas water en licht berekenen

Goedkoopste energieleverancier

Kosten van gas, water en licht

Energie vergelijken

Telefoons vergelijken

Goedkoop bellen

GSM vergelijken

Sim only vergelijken

Telefoon abonnement vergelijken

   
         
                 
    Opportuun Locatie Opportuun B.V.
Industrieweg 69D
Telefoon 0416-796222 
   
    © Opportuun B.V  |  Privacy statement  |  Klantenservice   5145 PD Waalwijk Mail info[at]opportuun.com     
    Algemene voorwaarden