Blog  |  Opportuun  |  Contact    
      Facebook  Instagram  Twitter  Linkedin    
    Opportuun HOME    ENERGIE    INTERNET BELLEN TV    TELEFONIE    ZAKELIJKE ENERGIE    
           
     
 
   

Zakelijke energie vergelijken

Zaken zoals het afsluiten van een goed energiecontract horen bij het ondernemen. Wij regelen het graag voor je, zodat je je kunt richten op je hoofdactiviteiten. Schakel Opportuun in en betaal gegarandeerd minder voor je energie!

     
         
   

Als bedrijf of zelfstandig ondernemer is het prettig om je winst uit te bouwen. Het vergroot de overlevingskansen en zorgt ervoor dat je belangrijke toekomstinvesteringen kunt doen. Winst behaal je onder meer door de kosten zo laag mogelijk te houden. Toch laten veel bedrijven en ZZP’ers op dit vlak nog kansen liggen. Zo kun je zakelijk energie vergelijken en daarmee direct besparen op de energierekening.

Wist je dat je door zakelijk energie te vergelijken op jaarbasis honderden euro’s kunt besparen? En daar hoeft je nauwelijks iets voor te doen. Opportuun helpt je met de overstap naar een betere en voordeligere energieleverancier, zonder extra kosten. Benieuwd wat je kunt besparen? Onze adviseurs komen graag langs voor een gratis maatwerk advies. Zij inventariseren je specifieke situatie en vergelijken direct alle energieleveranciers. Zakelijke energie vergelijken via Opportuun verzekerd je van het beste energiecontract onder de meest gunstige voorwaarden!

Goedkoopste zakelijke energieleverancier

Bij Opportuun vind je een volledig aanbod van energieleveranciers, zodat je zeker bent dat je nooit een goede deal misloopt. Wij beschikken niet alleen over de laatste informatie van energieleveranciers waarmee we een contract hebben gesloten, maar ook de prijzen van andere partijen zijn up-to-date. Bij Opportuun ben je dus verzekerd van een scherp en volledig aanbod. Zakelijk energie vergelijken is daardoor eenvoudiger dan ooit.

Om te garanderen dat je altijd de goedkoopste energieleverancier vindt, zorgen wij voor een onafhankelijk aanbod. Daarom tonen wij geen reclame en is het voor energiebedrijven niet mogelijk om een ‘betere’ positie te kopen. Daarnaast houden onze adviseurs en medewerkers de prijsschommelingen op energiemarkt nauwlettend in de gaten, zodat wij altijd de scherpste tarieven bieden.

       
  Wanneer ben je een zakelijk kleinverbruiker?  
       
  4

Je energie wordt per maand verrekend en je ontvangt een jaarnota.  
   
  4

Je ontvangt 1 factuur van je leverancier voor zowel levering- als netbeheerkosten.  
   
  4
Je hebt een elektriciteitsaansluiting die kleiner is dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25).  
    Contact ons voor gratis advies!  
       
 
       
  Wanneer ben je een grootzakelijke klant?  
       
  4

De energie wordt maandelijks afgerekend op basis van het werkelijke verbruik.  
   
  4

Je ontvangt 2 facturen: één voor energielevering en één voor netbeheer.  
   
  4
Je hebt een elektriciteitsaansluiting die groter is dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting vanaf 40 m3 per uur (≥G40).  
    Contact ons voor gratis advies!  
       
     
     
 

Zakelijk energie vergelijken en overstappen

 
Wanneer we voor je bedrijf de goedkoopste deal hebben gevonden, regelen wij voor ook direct de overstap. Hiervoor hoef je zelf dus helemaal niks te doen. Onze medewerkers helpen je stap voor stap bij de overstap. In feite gaat het om niet meer dan een administratieve wijziging, maar we begrijpen dat het voor je als ondernemer prettig is als dit werk uit handen wordt genomen. Deze service is uiteraard geheel gratis.

Hoe dat kan? Heel simpel. Na het vergelijken van zakelijk energie sluiten wij een voordelig contract voor je af bij een energieleverancier. Voor ieder contract dat wij namens onze klanten afsluiten, ontvangen wij een kleine vergoeding van de leverancier in kwestie. Dat heeft voor verder geen gevolgen: je betaalt alleen het bedrag aan de energieaanbieder, en geen cent extra. De vergoeding die wij ontvangen is dus niet van invloed op de uiteindelijk prijs.

Zakelijke energie: groen of niet?

 
Overstappen naar een andere energieleverancier kun je doen om kosten te besparen, maar misschien hecht je als ondernemer ook veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dan gaat het om de manier waarop de energie die je verbruikt wordt opgewekt. Met andere woorden: kies je voor groene stroom? Met zakelijk energie vergelijken bij Opportuun, kun je dat uiteraard aangeven.

Wil je meer informatie over degelijke thema’s, dan kun je een kijkje nemen bij onze blogs. Deze en nog veel meer relevante onderwerpen op dit gebied worden hierin verder uitgediept. Heb je verdere vragen, dan kun je uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen.


   
         
    Met Opportuun regelt u de beste contracten voor:    
    Alles in 1  Energie  Telefonie    
             
   

Internet, bellen, tv

Energie

Telefonie

   
   

Alles-in-1 vergelijken

Internet vergelijken

Internet, bellen, tv

Providers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

Energieprijzen

Gas water en licht berekenen

Goedkoopste energieleverancier

Kosten van gas, water en licht

Energie vergelijken

Telefoons vergelijken

Goedkoop bellen

GSM vergelijken

Sim only vergelijken

Telefoon abonnement vergelijken

   
         
                 
    Opportuun Locatie Opportuun B.V.
Industrieweg 69D
Telefoon 0416-796222 
   
    © Opportuun B.V  |  Privacy statement  |  Klantenservice   5145 PD Waalwijk Mail info[at]opportuun.com     
    Algemene voorwaarden